Medium

Een medium is een persoon die contact kan maken met de wereld van de overledene en zo feitelijke bewijzen kan aanleveren dat die wereld bestaat.
Dit gebeurt door haar trillingsfrequentie te verhogen zodat ze in staat is de energieën op te pakken. Vanuit hun wereld geven de overledene dan informatie door aan het medium door het benoemen van voorvallen uit hun leven, of het laten zien van voorwerpen, sieraden of een eventueel huisdier die ze gehad hebben. Het medium is dus als het ware een doorgeefluik.

 

Het betekent dat het medium goed getraind moet zijn om die informatie op te kunnen pakken. Net zo goed als dat de overledene uit de Geestenwereld met zo duidelijk mogelijke informatie moet komen. De symboliek hierbij is het moeilijkst om te interpreteren. De informatie komt vaak in woorden en plaatjes die het medium heeft te vertalen naar de juiste betekenis voor die sessie. Het is zeer dankbaar als de nabestaande troost put uit de informatie en zich realiseert dat de overledene nog vaak om haar/hem heen is.

 

Het medium bij Centrum Phoenix is Yvonne van Bezu, de eigenaresse

Als kind zag en voelde ik van alles. Al jong magnetiseerde ik mensen met huid en pijnklachten. Echter kreeg ik vaak zelf die klachten terwijl de mensen ervan verlost waren. Ik heb het toen een tijd vermeden totdat ik in contact kwam met reiki. Sinds die tijd behandel ik weer volop mensen. Ik ben verder geschoold via het spiritueel opleidingsinstituut in Engeland met trance healing. Tijdens de behandelingen krijg ik dan ook van alles door over de persoon zelf en over overledenen.

 

Vanwege die grote gevoeligheid heb ik de 3 jarige opleiding op de Academie voor mediumschap gevolgd. Verder heb ik de opleiding energetisch coach gedaan, enkele jaren de Tarot bestudeerd, maya astrologie, en zelfs verschillende cursussen geschreven op het gebied van energieën.

 

Al sinds enkele jaren geef ik les op het spirituele vlak. Onder het kopje “cursussen” kunt u de verschillende cursussen terugvinden. Ik vind het enorm belangrijk mijzelf steeds verder te blijven scholen. Internationaal wordt ik door de beste mediums jaarlijks begeleid en verder getraind. De ontwikkeling zal een levenslang pad zijn die bewandeld moet worden.

Save

Created by Maurice Jongerius

Ontwikkeling websites en consultant interactieve media.
Naar mauricejongerius.nl

Malcare WordPress Security