Medium

Een medium is een persoon die contact kan maken met de wereld van de overledene en zo feitelijke bewijzen kan aanleveren dat die wereld bestaat.
Dit gebeurt door haar trillingsfrequentie te verhogen zodat ze in staat is de energieën op te pakken. Vanuit hun wereld geven de overledene dan informatie door aan het medium door het benoemen van voorvallen uit hun leven, of het laten zien van voorwerpen, sieraden of een eventueel huisdier die ze gehad hebben. Het medium is dus als het ware een doorgeefluik.

Het betekent dat het medium goed getraind moet zijn om die informatie op te kunnen pakken. Net zo goed als dat de overledene uit de Geestenwereld met zo duidelijk mogelijke informatie moet komen. De symboliek hierbij is het moeilijkst om te interpreteren. De informatie komt vaak in woorden en plaatjes die het medium heeft te vertalen naar de juiste betekenis voor die sessie. Het is zeer dankbaar als de nabestaande troost put uit de informatie en zich realiseert dat de overledene nog vaak om haar/hem heen is.

Het medium bij Centrum Phoenix is Yvonne van Bezu, de eigenaresse

Ik ben een internationaal gecertificeerd medium volgens de normen van de SNU (The Spiritualist National Union). Na de PAS heb ik de CSNU(d) en (s) gehaald. Dat betekent niet dat ik stil sta. Ik volg nog allerlei cursussen en studies om mij steeds verder te bekwamen. Op dit moment ben ik bezig met de “Teacher” opleiding om internationaal les te kunnen geven in het mediumschap. Het is iets wat diep verankerd zit in mij. Als kind zag en voelde ik al van alles. Ik help graag mensen en vindt het heerlijk als ik een vertrouwde omgeving kan creeëren waar iemand zich veilig voelt en op zijn gemak. Kijk gerust verder op de site en mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Al sinds enkele jaren geef ik les op het spirituele vlak. Onder het kopje “cursussen” kunt u de verschillende cursussen terugvinden. Ik vind het enorm belangrijk mijzelf steeds verder te blijven scholen. Internationaal wordt ik door de beste mediums jaarlijks begeleid en verder getraind. De ontwikkeling zal een levenslang pad zijn die bewandeld moet worden.