;

Weg met die haren

Wij horen dit vaak in ons Centrum. Weg met die vervelende haren in het gezicht en op het lichaam. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in allerlei ontharingstechnieken en kunnen daarom ook terecht zeggen dat wij “hét ontharingsinstituut in de regio” zijn.

Centrum Phoenix vleuten apilus

Een van onze methodes is het electrisch ontharen d.m.v. de Blendmethode, een definitieve haarreductie methode. Doordat er gewerkt wordt met 2 electrische stromen kunnen de haren beter aangepakt worden. Deze methode is geschikt voor beharing in het gezicht waarbij het vervelend is als de haartjes wat langer moeten zijn om verwijderd te worden. Als er maar een puntje van het haartje zit die met de pincet gepakt kan worden is het genoeg om te behandelen. Deze methode wordt vergoed door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Wij hebben hiervoor een aantekening en zijn aangesloten bij de ANBOS.

Centrum Phoenix vleuten applisonic (1)

Een andere methode is de Applisonic. Deze methode is pijnloos en vindt plaats d.m.v. ultrageluid en trilling. Wenkbrauwen, oorharen, neusharen, kin en bovenlip en restharen van IPL kunnen zo definitief verminderd en verwijderd worden. Dit gaat 5 x zo snel als met electrisch epileren. De haren moeten hier wel wat langer blijven om goed beet te kunnen pakken met het handstuk.

Centrum Phoenix Vleuten ipl Suz

Verder ontharen wij via lichtflitstherapie met de DERMA TECH (IPL systeem). Via dit nieuwste  IPL-systeem kunnen wij de haren behandelen met E-light. Het is een combinatie van bipolaire radiofrequentie (RF) met lichtenergie. Ontharen met E-light is zeer veilig. Het handstuk is voorzien van een geïntegreerde koeling, zodat de huid tijdens de behandeling gekoeld wordt. Verder hebben wij een flitsapparaat voor de grijze en blonde haren, de ADENA.

 

Wij passen al jaren IPL toe en hebben zo veel ervaring op dit gebied. Het haartje kan licht opnemen door het pigment wat in het haar zit. Deze vervoerd het naar het haarzakje verhit het waarna het vernietigd wordt. Dit kan alleen als het haar in de juiste groeifase is. Bij blonde en grijze haren wordt dit op een andere manier gedaan. Het gebied wordt eerst geharst waarna het gekoeld wordt. Vervolgens wordt er geflitst en weer gekoeld. Het haarzakje kan op deze manier vernietigd worden.

 

De Adéna kan donkere haren behandelen op  fototype 1 t/m 5 op elk gewenst lichaamsgebied. Het is het enige IPL apparaat dat dikke grijze, blonde en witte haren kan behandelen op fototype 1 t/m 4.

 

Voor ontharen op het lichaamsgebied zie weg met die lichaamsharen.Hier vindt u ook de prijzen.

Malcare WordPress Security